	Mon 30th Nov	Tues 1st Dec	Wed 2nd Dec	Thurs 3rd Dec	Fri 4th Dec	Mon 7th Dec	Tues 8th Dec	Wed 9th Dec			
	MORNING EXAMS										
Year 12 9.15am start	Year 12 English Language - Unit 1 - 1hr 45mins (11am finish)	Year 12 Music Listening - 1hr 30mins (10.45am finish) - DR2 Year 12 Geography Unit 2 - 1hr 30mins (10.45am finish) Year 12 Child Development Unit 2 - 1hr 15mins (10.30am finish)	Year 12 English Lit - Unit 2 - 2 hrs (11.15am finish) Year 12 RE Short Course Unit 7 - 1hr 30mins (10.45am finish)	Year 12 RE Full Course - 1hr 30mins (10.45am finish) Year 12 Health and Social Care Unit 1 - 1hr 30mins (10.45am finish)	Year 12 Maths - M2 - 1hr 45mins (11am finish) Year 12 Maths - M3 & M4 - 2hrs (11.15am finish)	Year 12 Drama - 1hr 45mins (11am finish) Year 12 Spanish - Units 3&4 - 1hr 30mins (10.45am finish) Year 12 Further Maths Pure - 2hrs (11.15am finish) Year 12 PE Unit 1 - 1hr 15mins (10.30am finish)	Year 12 Digital Technology - 1hr 30mins (10.45am finish)	Year 12 Technology & Design - Unit 2 - 1hr 30mins (10.45am finish)			
Year 13 9.15am start	Year 13 RE - Unit 1 - 1hr 20mins (10.35am finish)	Year 13 English - Unit 1 - 3 hours (12.15pm finish)	Year 13 L&H Science Single and Double - Chemistry Unit 3 - 1hr (10.15am finish)	Year 13 History - 1.5 hours (10.45am finish) Year 13 Biology - Unit 2 - 1hr (10.15am finish)	Year 13 RE - Unit 4 - 1hr 20mins (10.35am finish)	Year 13 L&H Science Single and Double - Biology Unit 2 - 1hr (10.15am finish)	Year 13 History - 1.5 hours (10.45am finish) Year 13 Biology - Unit 1 - 1hr (10.15am finish)				
Year 14 9.15am start	Year 14 English Unit 2 - 2hs 30mins (11.45am finish)	Year 14 RE - Unit 1 - 2hrs (11.15am finish) Year 14 Biology - 1hr (10.15am finish)	Year 14 English Unit 1 - 3 hours (12.15pm finish)	Year 14 History (MBR) - 1 hour (10.15am finish)	Year 14 RE - Unit 4 - 2hrs (11.15am finish) Year 14 Biology - 1hr (10.15am finish)	Year 14 Biology - A3 Unit - 30mins (9.45am finish)	Year 14 History (WTT) - 1hr 30mins (10.45am finish)	Year 14 Travel & Tourism - 2hrs (11.15am finish)			

	Mon 30th Nov	Tues 1st Dec	Wed 2nd Dec	Thurs 3rd Dec	Fri 4th Dec	Mon 7th Dec	Tues 8th Dec	Wed 9th Dec				
	AFTERNOON EXAMS											
Year 12 1.00pm start	Year 12 Science (Biology) - Double Award -1hr 15mins (2.15pm finish) Year 12 LLW - Unit 1 - 1hr (2pm finish)	Year 12 Business - Unit 2 - 1.5 hours (2.30pm finish)		Year 12 Food & Nutrition - 2hrs (3pm finish) Year 12 LLW - Unit 3 - 1hr (2pm finish)	Year 12 MVS - 1hr (2pm finish)	Year 12 Media Studies - 1hr 45mins (2.45pm finish) DR2 Year 12 LLW - Unit 2 - 1hr (2pm finish)	Year 12 History - 1hr 45mins (2.45pm finish)					
Year 13 1.00pm start	Year 13 ICT (Unit 1 & 2) - 1.5 hours (2.30pm finish)	Year 13 Single Business - Unit 1 - 2 hours (3pm finish) Year 13 Geography - Unit 1 - 1hr 15mins (2.15pm finish)	Year 13 Pure Maths - 1hr 15mins (2.15pm finish)	Year 13 Geography - Unit 2 - 1hr 15mins (2.15pm finish)	Year 13 Applied Maths - 45mins (1.45pm finish)	Year 13 L&HS - Double Award Materials - Unit 4 - 1hr (2pm finish)						
Year 14 1.00pm start		Year 14 Business - Unit 2 - 1.5 hours (2.30pm finish)	Year 14 Pure Maths - 1hr 30mins (2.30pm finish)	Year 14 L&HS - Single and Double - Sound and Light - 1hr (2pm finish)	Year 14 Applied Maths - 45mins (1.45pm finish)	Year 14 L&HS - Single and Double - Organic Chemistry - 1hr (2pm finish)						